Løsning til entreprenør

Til entreprenør maskiner har Emicon et bredt program af partikelfiltrer og katalysatorsystemer, som kan dække de fleste behov for emissionsbegrænsning på arbejdsplader, som lagerhaller, havne anlæg, mine- og tunnelarbejde, landbrug og have- park maskiner og byggepladser generelt.

EmiFlex og EmiFit er vores nyeste generation af katalysator-, katalytisk coatet- eller additivbaserede partikelfiltersystemer, som er en unik videreudvikling af vore tidligere partikelfiltersystemer. Emicon Systems nyest udviklede system er Kombi DPF og SCR system som tilsammen reducerer alle norm regulerede emissioner.

Til entreprenørmaskiner, som arbejder indendørs, i miner eller tunneler eller i særlige emissionsbelastede lukkede områder, har Emicon simple katalytiske løsninger, som kan reducerer de farligste og mest akut giftige emissioner, som CO, HC og NO2 væsentligt, ligesom partikelmassen kan reduceres i disse åbner systemer.

EmiFlex og EmiFit løsninger, som er vores nyeste generation af katalysator-, katalytisk coatet- eller additivbaserede partikelfiltersystemer, som er en unik videreudvikling af vore tidligere partikelfiltersystemer. Emicon Systems nyest udviklede system er Kombi DPF og SCR system som tilsammen reducerer alle norm regulerede emissioner. Disse systemer kan anvendes på stort set alle typer entreprenørmaskiner, som kan generer den nødvendige temperatur, som er minimum 220°C , hvorfra Emicon aktive partikelfilter system virker fra.

Se venligst yderligere informationer Her