Løsning til miner- og tunnelmaskiner

Til entreprenør maskiner har Emicon et bredt program af partikelfiltrer og katalysatorsystemer, som kan dække de fleste behov for emissionsbegrænsning til mine- og tunnelarbejde.

EmiFlex og EmiFit løsninger,  vores nye generation af katalysator-, katalytisk coatet- eller additivbaserede partikelfiltersystemer, som er en unik videreudvikling af vore tidligere partikelfiltersystemer

Til entreprenørmaskiner, som arbejder indendørs, i miner eller tunneler eller i særlige emissionsbelastede lukkede områder, har Emicon simple katalytiske løsninger, som kan reducerer de farligste og mest akut giftige emissioner, som CO, HC og NO2 væsentligt, ligesom partikelmassen kan reduceres i disse åbner systemer. Disse systemer leveres også i lukkede partikelfiltre, som således også reducerer partikler.

Emicon Systems nyest udviklede system er Kombi DPF og SCR system som tilsammen reducerer alle norm regulerede emissioner. Disse systemer kan anvendes på stort set alle typer entreprenørmaskiner, som kan generer den nødvendige temperatur, som er minimum 220°C , hvorfra Emicon aktive partikelfilter system kan virke fra.

Se venligst yderligere information er Her